x

Palvelut

Ruutumaa Oy

Palvelut

Merkinnät maalilla tai massalla

Parkkipaikat ovat yksi kiinteistön näkyvimmistä alueista. Kun asiakkaat tai vieraat saapuvat kiinteistölle heidän ensimmäinen huomio kiintyy piha-alueisiin. Pitämällä pihan asfalttimerkinnät kunnossa nostat yrityksesi profiilia. Samoin myös yksityisasunnoissa, pihan siisteys saattaa jopa nostaa asunnon arvoa.

Säästät maalauskustannuksissa kun et anna vanhojen maalauksien kulua liikaa vaan tilaat maalauksen kun vanhat viivat vielä näkyvät. Paras tapa varmistaa aina siisti parkkialue on tehdä Ruutumaan kanssa huoltosopimus, jolloin käymme esim. kerran vuodessa korjailemassa kuluneet kohdat.

Teemme kaikenlaisia merkintöjä maalaamalla tai massaamalla. Pyrimme tarjoamaan asiakkaan kannalta aina parhaan ratkaisun tilanteen mukaan. Massaamalla kannattaa tehdä sellaiset merkinnät jotka joutuvat vuoden aikana kovalle rasitukselle (esim. suojatiet).

Vanhojen merkintöjen poistot

Välillä tulee tilanteita että vanhoja tiemerkintöjä pitäisi saada poistettua. Meiltä löytyy jyrsin jollaa saa kätevästi poistettua maalaamalla tai massaamalla tehdyt vanhat merkinnät.

Mitoitus ja suunnittelu

Mitoitamme halutut merkinnät joko piirrustusten mukaan tai suunnittelemalla paras käytännöllinen ratkaisu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sähköautojen latauspisteiden asennukset

Saat kauttamme e-station paikkojen latauspisteiden asennustyöt ja paikat maalattuna vihreällä + E-station logolla varustettuna.

Ulkoalueiden kunnostukset

Teemme asfalttimaalausten lisäksi myös muitakin ulkoalueiden kunnostustöitä, kuten esimerkiksi piha- ja leikkialueiden huoltotöitä.

Vuosihuollot

Teemme kaikista palveluistamme mielellään tarjouksen vuosihuolloista, jolloin sovitut tehtävät tullaan tekemään sovittuina ajanjaksoina ilman erillistä tilausta. Näin tilaaja pääsee helpommalla ja saat palvelumme halvemmalla.

Leikkialueiden huolto ja rakennus

Huollamme, sekä rakennamme myös leikkipaikkoja. Kauttamme saat leikkialueiden telineet asennettuna.